آمار بازدید سایت

کل بازدید447690

آی پی بازدیدکنندگان : 18.222.67.251

پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد

ضمن عرض تبریک به کلیه پذیرفته شدگان دوره کارشناسی ارشد موسسه غیر انتفاعی غیردولتی آئین کمال در سال 1395، به اطلاع می رساند، ثبت نام در این موسسه  در يكي از روزهاي يكشنبه مورخ 95/6/14، دوشنبه مورخ 95/6/15 ، سه‌شنبه مورخ 95/6/16 و يا چهارشنبه مورخ 95/6/17 خواهد بود که برای ثبت‌نام به نشانی ارومیه خیابان شهید بهشتی (دانشکده )چهارراه شورا روبروی بانک صادرات موسسه آموزش عالی آئین کمال شخصا مراجعه نمایید و یا در صورت داشتن هر گونه سوال با شماره تلفن 04433476462 تماس حاصل فرمایید.

مدارك‌ لازم‌ براي‌ ثبت‌نام‌

اصل‌ و يك برگ‌ تصوير مدرك‌ كارشناسي‌ (ليسانس‌) مورد تاييد وزارت‌ علوم‌، تحقيقات‌ و فناوري‌ يا وزارت‌ بهداشت‌، درمان‌ و آموزش‌ پزشكي‌ و يا شوراي ‌عالي‌ انقلاب‌ فرهنگي‌ كه‌ در آن‌ معدل‌ دوره‌ كارشناسي‌ (ليسانس‌) قيد شده‌ باشد‌.

اصل‌ شناسنامه‌ و كارت ملي و دو سري‌ فتوكپي‌ از تمام‌ صفحات‌ آنها

- شش‌ قطعه‌ عكس‌ تمام‌ رخ‌ 4×3 تهيه‌ شده‌ در سال‌ جاري‌ (12 قطعه‌ عكس‌ تمام‌ رخ‌ 4×3 تهيه‌ شده‌ در سال‌ جاري‌ منحصراً براي‌ برادراني‌ كه‌ با توجه‌ به‌ ضوابط پس‌ از ثبت‌نام‌ در موسسه‌ آموزش‌ عالي‌، براي‌ آنان‌ معافيت‌ تحصيلي‌ صادر مي‌گردد)

تذکرات

از پذیرفته شدگانی که حداکثر تا تاریخ 13/6/1395 فارغ التحصیل نشوند ثبت نام به عمل نخواهد آمد و ضمن "کان لم یکن" تلقی شدن قبولی آنان طبق مقررات با آنان رفتار خواهدشد.

حضور شخص پذيرفته شده جهت ثبت‌نام الزامي است و ثبت‌نام منحصراً در تاريخهاي اعلام شده توسط هر دانشگاه و با ارائه مدارك كامل مندرج در اين اطلاعيه صورت مي‌پذيرد.

پذیرفته شدگان جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت سازمان سنجش به نشانی http://sanjesh.org/FullStory.aspx?gid=2&id=4679 مراجعه نمایند.

تمام حقوق این سایت برای موسسه آموزش عالی کمال محفوظ است

گروه شرکت های سماسامانه (شرکت فناوران اطلاعات وانا)

تحصیلات تکمیلی

فرم پروپوزال